Ιωάννης Α. Παναγιωτόπουλος MD, MSc

Department

Οι εποχές αλλάζουν πολύ γρήγορα κι αν θέλουμε να τις προλάβουμε και να συμβαδίσουμε μαζί, θα πρέπει να παραμένουμε ενήμεροι των σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων. Μακριά, το 1996 όταν πρωτανοίξαμε το ιατρείο μας στον Άλιμο, είχαν αρχίσει να κάνουν εμφάνιση τα πρώτα κινητά τηλέφωνα, που δεν χωρούσαν βέβαια σε τσέπες, αλλά σε μεγάλες τσάντες! Και βέβαια, οι πρώτοι που άρχισαν να τα χρησιμοποιούν, ήταν οι συνάδελφοί μου!

Ήταν ανέκαθεν το μεγάλο πρόβλημα των νέων κυρίως γονιών, να βρίσκονται σε άμεση επαφή με τον παιδίατρό τους, προκειμένου να κατευνάσουν τις ανησυχίες για το αγγελούδι τους που δεν ένιωθε καλά. Να μιλήσουν στον γιατρό τους και να διώξουν τους φόβους τους. Και όταν δεν τον έβρισκαν;  Νοσοκομείο με την ιώβεια υπομονή της αναμονής…

 

Και φτάνουμε στο σήμερα, όπου η πληροφόρηση και η επικοινωνία είναι συνεχής και ποικίλη! Δεκάδες τρόποι και εφαρμογές για άμεση επικοινωνία και συμβουλευτική. Θέλοντας λοιπόν να συμβάλλουμε κι εμείς στην αμεσότητα της επικοινωνίας μας μαζί σας, φτιάξαμε τον ιστότοπο αυτόν, με την ελπίδα να γίνει άλλος ένας πολύτιμος σύμμαχος στον αγώνα για την υγεία των παιδιών μας. Στο μέρος τούτο θα μπορείτε να βρείτε συμβουλές για θέματα που απασχολούν συχνά έναν γονιό που ψάχνει και ρωτάει. Τα θέματα θα ανανεώνονται συχνά, ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε όλα τα πεδία αμφισβητήσεων και ερωτηματικών. Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο , θα πρέπει κι εσείς να συμμετέχετε, μέσα από τα γραπτά σας σχόλια και να καθοδηγείτε την ενημέρωση που επιθυμείτε.

Και κάτι σημαντικό: Μπορείτε να κλείνετε το ραντεβού σας καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, από την οθόνη του υπολογιστή σας!  

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υπομονή σας να φτάσετε μέχρι το τέλος αυτού του κειμένου και ευχόμαστε ειλικρινώς ο νέος αυτός τρόπος επικοινωνίας, να σας δώσει έναν ακόμα λόγο να σας έχουμε μαζί μας!

Ι. Α. Παναγιωτόπουλος